پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ شهریور ۱۳۸۶، ۱۲:۱۱

بیمه مکمل درمان پاسخگوی نیازهای واقعی معلولان نیست

بیمه مکمل درمان پاسخگوی نیازهای واقعی معلولان نیست

رئیس انجمن حمایت از معلولان گفت: بیمه مکمل درمان معلولان شامل تجیزات توانبخشی و پزشکی مورد نیاز آنان نمی شود به همین دلیل نمی تواند پاسخگوی نیازهای واقعی معلولان باشد.

علی همت محمود نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر درخصوص بیمه مکمل معلولان، افزود: بیمه مکمل معلولان برای استفاده آنان تا سقف محدودی در نظر گرفته شده است در حالی که هزینه یک عمل جراحی " اسپیلنت " 5 یا 6 میلیون تومان خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد : استفاده از وسایل و تجهیزات توانبخشی مورد نیاز معلولان مانند پروتز، ویلچر ، عصا و... هزینه سرسام آوری را به آنان تحمیل می کند در صورتیکه هیچ یک از خدمات بیمه ای در قبال خرید این وسایل ، تعهدی ندارند.

رئیس انجمن حمایت از معلولان تاکید کرد: در سایر کشورها تمامی خدمات و تجهیزات توانبخشی معلولان توسط بیمه ها انجام می شود در حالی که در کشور ما اینگونه نیست.

محمود نژاد گفت: با توجه به اینکه معلولان دارای مشکلات و نیازهای بسیاری هستند به همین دلیل سازمان بهزیستی باید اقدامی انجام دهد تا این افراد بتوانند حداقل تجهیزات توانبخشی خود را از طریق بیمه مکمل فراهم کنند.

وی ادامه داد : همچنین سقف در نظر گرفته شده بیمه مکمل برای معلولان باید افزایش پیدا کند درغیر اینصورت وجود این بیمه هیچ فایده ای برای آنان ندارد .

کد خبر 551806

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha